tisdag 24 september 2013

Det drar ihop sig... :-)

Med stormsteg närmar vi oss torsdagen då det är dags för årets nior att få chansen att orientera "på riktigt". Det blir ny terräng, poängorientering och en chans att välja sin egen ambitionsnivå. Är helt övertygad om att många kommer att ha upptäckt en ny nivå av orientering och efteråt känna känslan av "jag kan det här" och "wow, vad kul det där var"! Mer info kring själva orienteringen hittar ni under fliken åk 9 här ovanför.

Själv har undertecknad, ihop med kollegan, ägnat dagen åt förberedelser inför torsdag. Det har plastats in nya kartor, plockats fram startkort och kompasser och lite annat smått och gott som kan behövas. Och så har vi planerat fikat för dagen - icke att glömma!! Ska man vara ute i naturen en hel dag måste man se till att packa så att man håller sig torr, varm, glad och mätt - och då mina vänner, är fikat av högsta vikt! :-)


Japp, de är bakade av en treåring och hans mamma och det ligger mycket kärlek i dem! Det gäller att komma ihåg att vi jobbar med idrott och hälsa och då har vi lärt oss att det behövs flera olika  komponenter för att vi ska må riktigt bra. På torsdag kör vi en äkta må-bra-kombo;
fysiskt aktivitet, trevligt sällskap, gott att äta tillagat med kärlek :-) Det blir inte bättre än så!
Må så gott, och njut av livet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar