tisdag 12 november 2013

Det drar ihop sig...

Ta mig tusan, har det inte gått och blivit vecka 46 iallafall! Det kändes ju så långt borta alldeles nyss, ni vet, när solen värmde oss gott där nere i Pataholm då vi var där och paddlade kanot. Det var fantastiska dagar det...men det fina i kråksången är ju att det är ju fina dagar nu också! Ja, kanske inte på samma sätt med värmande sol från klarblå himmel men ändå, med samma härliga elever men med nya aktiviteter som väntar. Vad är det då som väntar oss i vecka 46?

Dansdagen och danskvällen i Blomstermåla förstås!

På torsdag är det dags, då får vi besök av Dansinspiratörerna och som så många gånger förr är det Per-Olov (PeO) Jacobsson som dyker upp. Under dagen kommer han att inspirera och lära våra elever i åk 8 och 9 den ädla konsten sällskapsdans, närmare bestämt bugg, foxtrot och vals. Han är varmt välkommen till oss, det ska bli riktigt roligt! Under förmiddagen kommer våra åttor att dansa och under eftermiddagen är det niornas tur att svänga sig om uti dansen :-)

För mer information om tider och annat kan ni titta under flikarna för respektive årskurs.

Där kan ni också hitta mer information kring dansen på kvällen i Blomstermåla. Eleverna åker buss dit, och där möts de återigen av PeO, men också av oss lärare, bandet Titanix som kommer att spela för oss under kvällen samt elever och lärare från Krungårdsskolan och Fröviskolan. Jag lovar, det är en kväll att se fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar